Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Weer een groot verlies

Sorry heb al heel lang geen blog meer geschreven, maarmet onze baby creche heb ik daar ook helemaal geen tijd meer voor

Nu moest ik wel even schrijven, want we hebben onze kleine Rennes moeten laten gaan.

Ze was hier nog niet heel lang ruim 1 jaartje denk ik, een klein lief meisje die toch wel een zware tijd op de boerderij heeft gehad, ze kwam hier samen met haar vriendinnetje Vannes, die bleek behoorlijk ziek te zijn, en die we ondanks het snelle ingrijpen niet hebben kunnen redden.

Rennes was al een dammetje op leeftijd precies weten we het niet denken rond de 7 a 8 jr, het was een klein lief spinnetje die geen vlieg kwaad deed, ze deelde het laatste de kooi met haar vrienden Armani en Quasi en dat ging heel goed, onze andere vrouwen waren nog wel eens vervelend tegen haar.

Haar grootste hobby waren hamsters verzamelen of mijn pantoffel om ze mee achter de kast te slepen, we lagen altijd in een deuk als ze daar mee bezig was.

Ok vond ze de katten wel leuk als die met haar wilden spelen, zelf dit jaar met al die pups daar liep ze ook lekker tussen vond ze heerlijk, denk als ze ooit pups had gehad dat ze een geweldige moeder zou zijn geweest

Jammer genoeg kreeg ze opeens een beroerte en haar koppie stond scheef, we hebben nog geprobeerd met de nodige spuitjes en papjes haar weer een beetje op te peppen, maar mocht niet zo zijn, vrijdag 15 Juni lag ze alleen nog maar te liggen in haar kooi, ze kon niet eens meer op haar pootjes staan, hoe zwaar het me zelf ook viel, maar heb de besliising genomen dat ze vredig mocht heen gaan, meer pijn lijden is hier geen optie meer

 

Lief klein ding, krijg nog steeds tranen in mijn ogen als ik na de hamsters kijk of als ik in een winkel loop waar ze weer van die leuke pantoffels hebben, dank je wel voor de fijne tijd die je in ons leven mocht zijn en we hopen dat je daarboven weer lekker mag rond hobbelen en dingen mag verzamelen, LY