Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Afscheid van Odin

Of we al niet al genoeg kindjes verloren hadden in het nieuwe jaar zijn we 8 Februari ook onze Odin verloren, hij lag s'morgens dood in de kooi

Odin was ons bijzonder manneke, kon het niet laten en heb hem vanuit de dierenwinkel mee genomen, ja dat heb ik ook geweten van begin af aan was hij al behoorlijk ziek en had niet altijd zin om te eten wat ik ook probeerde.

Hoe oud hij precies was weet ik niet vermoedt rond de 2 jr, hij had zich goed aangepast in onze groep, en hij had zijn rust gevonden in de kooi van Armani, Rennes en onze oma Blue (rip), ze mochten ook altijd met zun vieren het eerste eruit.

Het vreemde aan hem was, dat hij eigenlijk iedereen wou bijten behalve mij, ik kon alles met hem doen, dus ik vermoed dat hij geen goed huisje heeft gehad voor dat hij na ons kwam en zo het vertrouwen in de mensen verloren had, ik was altijd met hem aan het knuffelen en dat vond hij goed

Lief manneke ik hoop toch dat je in die korte tijd dat wij een een warn nestje hier hebben gegeven dat je het na je zin gehad hebt, en nu daarboven weer vrolijk mag rond huppelen.

Hij heeft net als de rest van onze kids een mooi plekje in de tuin gekregen, en ook hij zal altijd een stukje in ons hart hebben

 

 

                                   Links Odin met zijn kale staartje