Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Het nieuwe jaar begint al weer heel verdrietig

Ons lief meisje Noortje is zaterdag morgen 6 Jan om 6.30 uur gestorven in mijn armen

Ze was vrijdag morgen niet echt lekker, dacht dat ze last van haar darmen had, verstopping, dus heb haar medicatie en papje gegeven en toen ging het al beter, heb gedurende de dag vaker na haar gekeken, maar was verder niks op aan temerken, ze at zelf haar brokjes, maar ze wilde verder niet uit haar kooi.

Voordat we savonds na bed gingen heb ik haar gecontroleerd en ik vond dat ze nogal apatisch in haar kooi lag, dus heb het risico niet genomen, en haar eruit gepakt en weer papje gegeven, ze knapte weer een beetje op, ik durfde haar niet meer alleen te laten, dus ben gezellig samen met haar onder een dekentje op de bank gaan liggen.

Om een lang verhaal kort te beschrijven, gedurende de nacht kreeg ze regelmatig een soort eleptische aanvallen, waardoor ze helemaal op krulde en verstijfde, ook had ik het idee tijdens die aanvallen dat ze niks meer zag, leek heel erg na een neurotische afwijking, zo een aanval duurde een aantal minuten en daarna ging ze weer rustig slapen.Gedurende de nacht werd het wel erger soms zo erg dat ze het gewoon uitschreeuwde, gilde denk ik van de pijn, want had haar gewoon dan rustig in mijn schoot liggen.

Ik bleef maar de hele tijd hopen dat we het samen zouden redden tot smorgens zodat ik direct de Da kon bellen, maar rond 6.30 uur kreeg ze zo een zware aanval, dat ze volgens mij een acute hartaanval kreeg, want binnen enkele seconde lag ze dood in mijn armen. Het was allemaal zo moeilijk te begrijpen, echt onwerkelijk heb in al die jaren dat we fretten hebben zoiets nog nooit mee gemaakt.

Denk dat de meeste mensen nu denken, ja dan maar na de Da en open snijden zodat je eventueel kan zien wat ze had, maar dat krijg ik niet over mijn hart, ze heeft een mooi plekje in onze tuin gekregen naast oma Bambam.

Onze Noortje was zo een mooi en lief angora meisje, heb haar gekregen met haar grote vriend Thunder een paar jaar terug(jammer genoeg is Thunder ook niet meer)

In het jaar 2017 is zij moeder geworden van 3 geweldig mooie pups, en die heeft zij groot gebracht met haar hartvriendin Vinny die schijn zwanger was, maar melk voor 10 had, wat hebben wij genoten van die 2 al die weken, zo een bijzonder stelletje. Ook heeft Noortje het hartje van Snowy gewonnen, want de laatste weken woonde ze bij Snowy in de kooi, terwijl normaal genomen Snowy niemand toeliet bij haar.

Noortje was 1 week geleden ook weer gedekt door Stripe en we waren alweer aan het wachten op Vinny zodat de twee damens dit jaar misschien samen pups zouden mogen krijgen, maar jammer genoeg mocht dat niet zo zijn

Lief meisje zal je nooit vergeten, en iedere dag als ik na je zoon Riddick kijk, stuur ik stiekem heel veel kusjes na boven na jou, geef ook een dikke knuffel aan je grote vriend Thunder hoop dat jullie weer happy samen zijn