Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Afscheid van Blue Diamond

21 Jan vond ik ons mooi zwart meisje Blue Diamond lief in een rolletje gekruld in haar hangmatje, tussen haar vriendjes Armani, Odin en vriendinnetje Rennes. Het leek wel of ze aan het slapen was zo vredig zag ze eruit.

Ik wist dat het eraan zat te komen, maar als het zo ver is schrik je toch wel en vloeien de tranen weer, maar ben toch blij dat ze zo mocht gaan haar lichaampje was echt op, ze zou in Mei 8 jr worden.

Onze Blue  is weer op latere leeftijd bij ons terug gekomen van onze lieve vriendin Thea(ging stoppen met fretten) ze paste goed in de groep had eigenlijk nooit problemen met iemand, we hebben ook nog geprobeerd of ze pups wou krijgen, maar jammer genoeg is dat nooit gelukt, ze bleek iedere keer schijn zwanger

Het laatste was ze echt een oud omaatje, ze had een beroerte gehad waardoor haar kopje een beetje scheef is blijven staan maar voor de rest had ze daar geen last van.

iedere dag kwam ze nog uit haar kooi, lekker een beetje kattenvlees eten, en kippen snoepjes, dan liep ze een paar rondjes door de huiskamer en ging dan onder de bank in een frettenzak slapen

Lief bijzonder omaatje, zo blij dat we hier een paar jaar van je hebben mogen genieten en zoveel liefde van je gekregen hebben, hoop dat je daarboven weer die vrolijk rond hubbelende muts bent die je in het begin was toen je hier kwam wonen, geef ze allemaal een knuf van ons daarboven, en ook jij zal altijd een deeltje in ons hart hebben.