Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Einde baby seizoen

Ja alweer een tijd geleden dat ik een blog geschreven heb, maar heb een goed excuus mijn handen doen erg moeilijk, ondertussen operatie aan mijn rechterpols ondergaan, dus nu aan het herstellen. Operatie 2 aan mijn linkerpols gebeurt 9 Oktober, dus mijn excuus voor zo weinig nieuws over onze clan.

Ja laten we maar eerst beginnen met het slechtere nieuws, onze Snowy was weer schijn zwanger dus nu ook voor haar einde seizoen voor babys of we haar volgend jaar nog laten dekken weet ik nog niet.

Bij onze Vinny ging alles prima, alleen het laatste kreeg ze maar geen weeen, dus we zijn met spoed naar de Da gereden en daar heeft ze een spuitje gekregen voor haar weeen op te wekken, dat ging heel vlug, binnen 1 uur begon ze bijna op mijn schoot met haar bevalling, jammer genoeg pup 1 was dood(12 gram) en pup 2 heeft 10 minuten geleefd(12 gram) we hebben er alles aan gedaan om het kleintje te redden maar mocht niet zo zijn.

Hier hebben we weer van geleerd, als zij volgend jaar weer zwanger zou zijn, houden we haar heel goed in de gaten en als ze dan niet op tijd zou bevallen spuiten we eerder om de weeen op te wekken, dat zou dan goed moeten komen, want haar pups zagen er perfect uit.

Ja en ook weer heel erg verdriet in onze clan, we hebben onze bijzondere lieve man Just the Wizzard(Wizzy) moeten laten inslapen, het ging niet meer hij kreunde alleen nog maar van de pijn, deze beslissing is ons heel zwaar gevallen, maar de Da zag ook geen verdere optie meer.

 Natuurlijk heeft hij ook zijn bijzondere plekje in onze tuin gekregen en zeker een plek in ons hart want vergeten zullen we hem nooit meer.

Maar zoals het altijd in onze clan gaat bij verdriet hoort gelukkig ook vreugde

Onze jonge mama Binti is een geboren moeder, ze verzorgd haar kids als of ze niet beter weet, het zijn twee prachtige mooie meisjes geworden, die ook bijzonder goed gegroeit zijn en heel vlug waren met alles, vlug zelf eten, en met 5 weken al zindelijk in de kooi.

Van de week worden ze alweer 8 weken, en ons semi angora sable meisje is al gereserveerd voor een ontzetend lief stel Robin en Katrien, haar naam gaat Ona worden. Voor ons volangora albino meisje is ook heel veel interesse, maar nog  geen definitief huisje

Zo dit zijn weer snel de nieuwtjes in onze clan, langer kan ik even niet typen

Fotos volgen zo snel mogelijk