Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
De laatste nieuwtjes

Sorry, al zolang geen blog meer geschreven, maar door mijn pijn in mijn handen, en alle drukte hier is dat er helemaal bij ingeschoten, maar ga vlug de nieuwste ontwikkelingen hier neer te zetten

beginnende met verdrietig nieuws, wij hebben onze bijzondere oma Bambam 18 Juli moeten laten inslapen, het ging helemaal niet meer en ze liep vol met vocht. Hoe verdrietig dan ook maar ze heeft toch de gigantische leeftijd van 11 jr gehaald, wat echt oud is voor een fret.

Ze is op latere leeftijd bij ons gekomen via een vriendin, en is altijd een bijzonder lief meisje geweest, nooit met iemand problemen, ze was gewoon de ukkie puk in de clan ze woog altijd rond de 500 gram , daarbij had ze een fantastisch karakter zo super lief en makkelijk, we missen haar echt wel, maar ze heeft net als ieder kind van ons een mooi plekje in de tuin gekregen, en ze zal altijd een plekje in ons hart houden

                            Oma Bambam

 

Natuurlijk gaat het gewoon door in onze clan, wat heel vreemd was onze Snowy bleek schijnzwanger te zijn, wat we zeker niet verwacht hadden, ondertussen is ze weer loops geworden en gedekt door Stripe, dus wordt weer heel spannend

Onze Vinny zorgde ook voor een verrassing, ze werd ook weer loops, omdat zij dit jaar zelfs geen pups heeft gehad, maar wel de 3 pups van Noortje heeft opgevoedt, had ik zoiets waarom niet, dus zij is nu gedekt door Mazzel

En het blijde niuews is dat onze Binti 3 augustus is bevallen van 2 pups, de vader is Loki

De bevalling verliep heel makkelijk, net of ze nooit anders gedaan heeft, zo een geweldige mama, helemaal geen paniek, alles volgens het boekje

 

Vandaag 11 Augustus , zijn ze 1 week en 1 dag en wegen al 39 en 40 gram, het zijn 2 meisjes , 1 volangora albino en 1 semi angora sable

Mama Binti is gewoon een super mama heerlijk, je hebt geen werk aan haar, ze krijgt meermalen per dag papje en vlees wat ze goed eet en voor de rest ligt ze keurig bij haar meisjes

                         

 

Ja en nu wordt het de komende weken alweer spannend, Snowy zit nu op 4.5 week en Vinny op 3.5 week, dus zijn echt benieuwd of hier nog iets uit geboren wordt, vooral voor Vinny zou dit geweldig zijn denk ik

 

             

 

                     Snowy                                                                   Vinny

 

Natuurlijk staan de dagelijkse dingen van onze fretten clan op facebook