Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Het blijft met ups en downs hier gaan

Eerst maar even het verdrietige nieuws, onze mooie geweldige mama Dinda is 25 Mei heel plotseling van ons heen gegaan, hebben geen idee wat er gebeurd is, ze was niet ziek, maar lag plotseling buiten in haar verblijf dood.

Heb er heel veel moeite mee dit te verwerken, maar ik moet wel, want al onze andere kids vragen ook hun aandacht.  Dinda is van het begin af aan een bijzonder kind geweest , ze had een gebroken ribje dat verkeerd aan elkaar gegroeid was, op zich had ze daar niet zo last van, behalve als ze zich druk maakte, dan moest ze veel spugen, maar met medicatie en speciaal voer hadden we dat vlug onder controle. Ze is van jongs af aan altijd super lief ook tegen andere fretten, vorig jaar heeft ze ons haar meisje Rivka geschonken, die is ook gewoon in de clan blijven wonen, en dit jaar heeft ze ons 3 gigantisch mooie sandy color boys gegeven, ze was altijd een geweldige mama, heel makkelijk ook, kon altijd bij haar pups, ze beet nooit, was ook niet echt bezitterig, ook heeft ze dit jaar een tijdje voor onze kleine Ektor gezorgd(pup van Ava) dat deed ze ook met liefde

Het blijft onbegrijpelijk ze zou in Juni 3 jr worden, nooit ziek geweest, en dan opeens dit. Lief klein ding dank je voor die mooie jaren, en thx voor je mooie dochter Rivka en je 3 boy's, je hebt een mooi plekje in onze tuin gekregen zodat je altijd bij ons bent, we zullen je altijd meedragen in ons hart.

 

                                                         Forever in our heart

 

 

Ja en ondanks dat we zo verdrietig waren, wisten we dat zaterdag 3 Juni de pups van Dinda alle 3 een nieuw gouden mandje kregen.

het was een fantastische dag met geweldige mensen, en natuurlijk mijn emoties sprongen van blijdschap tot intens verdriet de hele dag door, was super trots dat we zo geweldig lieve mensen om ons heen hebben, die ook zo van fretten houden. Daarbij ben die dag ook zo verwend met allerlei cadeautjes, echt lief

Nummer 1 Harley is naar Boeddha frettery van Daantje gegaan, zij heeft ook onze gekke spring in het veld Air, een beter huisje voor hem konden we ons niet wensen.

Nummer 2 Boef is naar Marlies en Andre gegaan, hij moet het nieuwe maatje van Rafel worden, dus ook een geweldig huisje voor hem

Nummer 3 Gombit is naar Roy en Lizzy gegaan in Belgie, voorlopig blijft hij daar als enige fret, maar heb al begrepen dat hij super verwend wordt, en gelukkig heeft Roy genoeg ervaring met fretten, dus ook dit is een super huisje

                                                      De mooie boy's van Dinda

Het leuke aan onze 3 boy's is heb al die tijd geen verschil gezien in hun, dus wie van wie is weet ik niet, maar hoop in de toekomst nog vaker foto's van ze tezien hoe ze zich verder ontwikkelen.

Voor de rest zullen zich deze week nog meer ontwikkelingen zich voordoen in onze clan, maar daar kan ik nu nog niks verder over zeggen.

Wel ben ik er bijna voor 100 % van overtuigd dat onze mooie mama Snowey weer zwanger is, ze zit vandaag op 3 weken, dus gaan weer spannende tijden tegenmoet

Zo dit waren de laatste nieuwtjes uit de Hendriks frettenclan

                                                        Snowy met dochter Binti