Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Update

Op het moment erg triest dus hou het kort, maar ondertussen al zo lang geen blog geschreven dat ik het toch even allemaal hier wil neer zetten

Op de eerste plaats hebben de pups van Noortje  en pleeg mama Vinny 9 en 10 April de twee meisjes Air (frettery Boeddha) en Luna (bij Melissa)een geweldig gouden mandje gekregen, hun broer Riddick blijft hier wonen

Onze Ava met haar kleine man ging met ups en downs, met heel veel liefde en tijd hebben we gelukkig deze mooie man groot gekregen ondertussen is het een lief klein badje hij heet Ektor( hij die overwint) en natuurlijk blijft hij hier ook wonen

Woensdag 3 April is onze Dinda bevallen van 3 mooie sandy mannen, dat ging van het begin af heel goed ondertussen zijn ze al weer 7 weken en alle 3 gereserveerd

Maandag 15 Mei beviel Rivka van 1 mooi grote pup 13 gram een meisje, ging eigenlijk van het het begin ook heel goed, ze zorgde er goed voor, jammer genoeg hebben we dit meisje 24 Mei verloren

En ondanks dat we eigenlijk een stop hadden in huize Hendriks, hebben we vrijdag 12 Mei 2 meisjes van Patrick in huis genomen, we hebben hun de namen Vannes en Rennes gegeven omdat ze ook terug van Frankrijk kwamen. Vannes was hoog loops, dus hebben eerste een paar dagen bekeken hoe het ging , en heb haar toen bij Stripe gezet, zover ik kon bepalen heeft deze goede dekkingen gedaan. Preciese leeftijd weet ik niet van ze, maar Rennes is volgens mij al ouder, maar mogen niet mopperen ze doen het voorlopig goed in de groep.

Zover ik nu kan bepalen zouden we nog pups kunnen krijgen van onze geweldige mama Snowy(gedekt weer door Stripe) en natuurlijk eventueel van onze nieuweling Vannes, maar daar durf ik even helemaal nog niks over te zeggen.

Voor de rest gaat het eigenlijk heel goed met de clan, nu met het mooie weer mogen ze weer lekker buiten in de grote verblijven, zelf onze gekke Loki kan tegenwoordig weer in de grote groep buiten, binnen heeft hij een eigen kooi, maar gaat prima met hem nu de hormoontjes iets bedaard zijn

Zo dit was weer in het kort wat er de afgelopen tijd hier gebeurd is, zovlug het allemaal weer wat rustiger is komen de foto's erbij