Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Kleine update

Veel gestres in huize Hendriks op het moment met onze fretten kinders, maar ik dacht zal toch snel een kleine update doen. Ondertussen is onze Ava woensdag 8 maart bevallen van 3 pups, ze zat nog samen met Rivka in haar kooi en dat ging in begin heel erg goed, maar merkte dat Ava de hele tijd ook Rivka onder de dekens wou, en dat wilde Rivka niet, dus we besloten dat Rivka nog even in de grote groep mocht, en Ava zich zelf om haar kids moest bekommeren

Deze waren alle 3 wel heel klein 6 gram dus vreesde het ergste. Jammer genoeg is dat ook uit gekomen, Ava verloor 2 pupjes

Ook waren we toch een beetje bezorgt omdat ze zo dik was, en maar 3 pups had gekregen dat ze nog pups in haar buik had, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn na de controle  van de DA

Het duurde even, maar op een gegeven moment viel me op als ik het kleine mannetje extra wou bijvoeren dat deze toch netjes aan mama haar tepel hing, dat hield in dat hij heel langzaam qua gewicht omhoog ging gelukkig, en dat ik geen nachtdienst meer hoefde te draaien, wel krijgt hij nog een paar keer per dag een paar druppeltje melk uit het speentje van mij.  Mama Ava krijgt haar extra kruiden in haar papje om haar melkproductie op gang te houden

Vandaag 13 Maart hebben we zijn gewicht al op 16 gram, dus heel erg happy

 

Ja en toen hadden we nog onze eigen dochter Rivka, ziet er allemaal geweldig uit, maar wou maar niks geboren worden, dus voor de zekerheid vandaag 13 maart even na de Da, Wil voelde duidelijk pups, dus toch maar voor de zekerheid een spuitje gegeven om de weeën op te wekken, dacht ook in de middag nu gaat het gebeuren, maar nee hoor het is ondertussen 21.00 uur en mevrouw ligt nog heerlijk met haar knuffels in haar mama kooi, dus dit wordt ook weer even afwachten

    

Jammer genoeg bleek toch dat Rivka geen pups had, dus schijn zwanger, gelukkig voelde zich prima in de kooi bij haar mama Dinda en de twee heren Wizzy en Jabba, hopen misschien nog verder in het jaar pups van haar te krijgen

 

Ja en even het laatste berichtje, met onze mama Noortje en haar vriendin Vinny met hun pups gaat het uitstekend, ze zijn ondertussen na de grote kooi verhuist zodat ze wat meer plek hebben, en dat het makkelijker wordt om ze zindelijk te krijgen. Ondertussen eten ze ook al vleesje met waltham pap, dus ze zijn super snel in hun ontwikkeling.

Ja en Rik en ik hebben besloten dat we de kleine angora man zelf gaan houden, zodat hij de lijn van zijn papa Stripe  kan voortzetten

We hebben hem de naam Riddick gegeven