Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Nieuw jaar, nieuwe kansen

Zo maar weer even al de nieuwtjes hier neer zetten is al weer een tijd geleden dat ik een blog schreef.

Op de eerste plaats gaat alles prima met onze clan, alle 16 doen het prima, ondertussen is er ook weer verbouwd binnen, Rik kwam met het goede idee om alles maar lekker op elkaar te zetten, hebben we meer plek, plus kindjes zitten allemaal bij elkaar. Moet zeggen bevalt me prima, moet nu alleen dagelijks even trapje erbij anders kom ik niet goed in de bovenste kooien.

Ook zijn de indelingen qua fretten veranderd, en moet zeggen gaat prima zo samen.

Natuurlijk loopt de clan nu ook weer iedere dag binnen, in principe is dat dan in twee groepen, omdat  natuurlijk weer  het dekseizoen  is ingegaan, en  omdat mama Snowy nog steeds niet met alle andere fretten kan omgaan, moet eerlijk bekennen gaat steeds beter, maar ik wil niet onze oudjes plagen, want daar kan ze nog steeds fel tegen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook is onze jeugd van 2016 behoorlijk gegroeid Rivka is een dame van tegenwoordig 1150 gram, super lief en echt een mensen fret, Ava is een klein spits muisje maar ook een super fret, dan de laatste dame Binti is een AD/HD fret maar super karakter en ze houdt nog steeds heel veel van haar mama.

En ja dan hebben we nog onze doerak in de familie Loki loffer van Dwf, uitgegroeid tot een prachtige kerel met een super karakter, en vrij vroeg al rijp, want hij heeft de eerste dame (Vinny) al gedekt

Dus we mogen niet klagen, met onze oudjes en zorg kindje(Odin) gaat het allemaal prima, dus wij gaan met volle moed het nieuwe jaar tegemoed zien.

Ja zoals ik het al even zei, ook is net op het nippertje van 2016 het dek seizoen in huize |Hendriks begonnen, had eigenlijk willen wachten maar de natuur gaat zijn gang. Ondertussen is Vinny al 2 keer gedekt en 1 dag Later ook Noortje 2 keer gedekt.

Vinny/ Loki Loffer                                          Noortje/ Stripe

     

 

Dus het aftellen is weer begonnen, en natuurlijk zoals het er nu uitziet zal de volgende dame Snowy vlug gaan volgen.

Maar het blijft genieten nog iedere dag van onze lieve monsters