Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Van alles en nog wat

Ja we zullen maar eerst weer beginnen met het slechte nieuws, jammer genoeg houdt dat hier voorlopig nog niet op.

Op de eerste plaats is onze Vinny bevallen van 2 dode pups, was niks aan tedoen, vermoed zelf dat ze nog niet klaar was om mama te worden(ondanks dat ze 2 jr is) Maar gelukkig is ze er allemaal goed doorheen gekomen, en kleine Rivka heeft haar veel getroost.

En zoals we eigenlijk al een tijdje zagen aankomen, heeft Opa Asterix zijn strijd opgegeven en is 16 Augustus rustig ingeslapen in zijn kooi, hij was gelukkig niet ziek, maar zijn lijfje was gewoon op hij was ruim 6 jr

                      Ook onze Opa Asterix heeft een mooi plekje gekregen

 

Gelukkig met al dat verdriet, hebben we ook nog heel leuke momenten

Zo zijn er ondertussen ook weer nieuwe kindjes bij gekomen

Ava donker sable meisje afkomstig van onze grote vriend John

 

         Rik met Ava                                          Vinny met Rivka en Ava

   

En natuurlijk wisten we al een tijdje dat Rik een nieuw mannetje zou krijgen van Anne.

Dus Woensdag 3 Augustus zijn we richting Ede naar Marga en Ton gereden waar Anne ook zou komen, wat was het een gigantisch leuke dag, zo leuk om mensen ook in live te ontmoeten ipv iedere keer alleen te chatten op fb

Vooral als je allemaal van fretten houdt, en daar informatie over kan uitwisselen.

Thuis gekomen mocht onze Loki Loffer in de grote groep en bij zijn twee nieuwe kleine vriendinnetjes Rivka en Ava, ging eigenlijk allemaal geweldig, viel ons wel opeens op dat  mama Dinda en Vinny erg veel moeder gevoelens  gingen ontwikkelen, en onze "3 musketiers"steeds in hun nekvel gepakt werden, en verplicht onder de dekens moesten.

Dat leverde natuurlijk teveel stress op, dus onze kleine pubers gingen in een andere kooi bij onze lieve rustige dame Blue en dat gaat prima.

Als ze naar buiten gaan mogen ze in de grote ren ook samen met Blue, oma Bambam en Odin, en daar hebben ze het gogantisch na hun zin.

Zovlug de mama's hun hormonen weer in greep hebben, mogen onze pubers wel weer bij ze, dan zijn ze ook een stuk groter en laten ze zich zeker niet meer in hun nekvel meeslepen.

                                             Rik met loki Loffer

 vlnr Ava/Loki/ Rivka en Blue Diamond               Loki lekker aan het smullen

    

 

En ja dan hebben we ook nog de twee pups van Snowy, een man en een vrouw, een vol angora dew man, en een donker sable meisje, geweldig mooie pups, gaat ook heel goed met ze, ondertussen zijn de oogjes al open, ze eten zelfstandig en proberen al heel goed op de poepbak te gaan.

Natuurlijk zullen deze twee mooie kinders niet hier blijven, zovlug ze oud genoeg zijn en ik zeker weet dat alles goed met ze is, gaan we een hopelijk een super huisje voor ze zoeken

                                       De 2 pups van Snowy