Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Eindelijk weer even nieuws uit onze clan

Jajaja, moet me schamen, heb al een hele tijd geen blog meer geschreven, maar zoals het gaat druik, druk, veel pijn enzovoorts

Onze mooie en lieve clan bestaat nog steeds uit 14 fretten, het gaat op het moment allemaal prima met ze hoor, geen rare dingen.

We zijn in december alweer vroeg het dek seizoen ingegaan, maar tot nu toe alleen maar schijn zwangerschappen, jammer genoeg.

Maar onze dames blijven gewoon lekker vrolijk en gezond en dat is het belangrijkste.

Ook zijn ze al in het nieuwe jaar een paar dagen in hun buiten verblijven geweest, ging prima, Stripe/Mazzel en Snowy hebben dan hun eigen verblijf, omdat onze dame absoluut niet meer met de andere meisjes kan opschieten, ze is heel dominant, maar bij haar twee mannen is dat geen probleem.

De rest van de clan kan lekker allemaal bij elkaar, zelf de gekke Armani gedraagt zich keurig, meestal blijft opa Asterix binnen, maar als hij een goede dag heeft gaat hij ook mee in het buiten verblijf waar hij meestal lekker in zijn krokodil gaat liggen

De rest van de clan

 

 

 

 

 

 

 

Snowy en Mazzel

 

Bij slecht weer gaan ze in twee groepen lekker in de huiskamer ravotten samen met de katten, dat gaat nog steeds geweldig, onze jongste telg Aurora is helemaal gek van ze, er is ook geen enkele fret die echt na ze bijt, natuurlijk wordt er wel eens ondeugend achter de katten aan gerend, maar dat is geen probleem, ze kunnen altijd boven op hun katten palen gaan liggen

 

 

Voor de rest mogen we niet echt klagen , ook niet qua gezondheid, ja je kan zien Opa Asterix(6 jr) is een oudje en onze Aslan wordt ook echt oud, van hem weten we niet precies de leeftijd, maar je kan duidelijk zien dat hij nu wel moeite met zijn leeftijd krijgt, hij is ook al op 1 oog blind, maar daar heeft hij gelukkig verder geen probleem mee. Ja dan hebben we nog Oma Bambam als alles klopt zou zij nu al 10 jr zijn, maar dat zie je aan die gekke muts dus echt niet.

Aslan

 

Asterix

 

Bambam

 

De komende weken zal het weer spannend worden, tot nu toe is met succes gedekt Snowy( vorig jaar 10 pups) Vinny en Dinda(deze twee zouden voor het eerst mama worden)  daarnaast moet ik nog even bekijken of Blue en Noortje nu echt schijn zwanger zijn, als dat zo is wachten we nog maar even af wanneer ze weer loops worden en of ze in goede conditie zijn, dan kunnen ze ook nog eventueel gedekt worden.

Heb besloten dat onze Katara eigenlijk nu te oud wordt, dus zei zal geen mama meer worden.

Natuurlijk zal ik proberen regelmatig als er nieuwtjes zijn deze op de page te zetten :-)