Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Bommel

Ja onze Bommel heeft zijn strijd op gegeven op zondag 8 November 2015

Hij is bijna 7 jr geworden

Bommel was een sinterklaas cadeautje wat ik van Rik gekregen heb in december 2009. Hij zat bij een dierenwinkel, en ik was gelijk verliefd op hem, eigenlijk was het niet de bedoeling dat hij verkocht zou worden want zat daar als dekfret, maar ja mocht hem toch mee nemen.

Bommel was een geweldige grote Sandy Color man, omdat hij zo goed in de winkel verzorgd werd( te dik) en te weinig beweging kreeg, kon hij in het begin niet eens een fretten trapje op of door de buis, maar binnen een paar weken was hij dat buikvet kwijt en rende hij mee als een jonge god in de groep.

Hij werd hier ook ingezet als dekfret, maar jammer genoeg is hij nooit papa geworden van 1 van onze vrouwen. Wel is hij papa geworden van een fretje van Mandy (vriendin van mij) daar kwamen 13 pups uit :-)

Bommel is zoals zijn naam al zegt een geweldige fret geweest zowel na de mens als na andere fretten, bijten kwam niet in zijn woordenboek voor.

Op latere leeftijd is hij gecastreerd en vormde een vaste groep met zijn twee meisjes Zulu (rip) en Snowy, daar heeft hij ook tot het laatst bij gezeten.

Als hij er uit mocht bleef hij altijd aan mijn voeten staan totdat hij zijn waltham papje kreeg, en daarna een paar kleine kip snacks die hij altijd in het keuken kastje verstopte. Daarna ging hij op zijn gemakje door de kamer, en kroop in de mand met knuffels waar hij dan ging slapen. In principe hoefde hij niet meer in de kooi, want als hij weer uit zijn dutje wakker werd, liep hij rustig na de gang en ging daar drinken en meestal in een hoekje zijn poepje doen, en dan weer terug in zijn knuffel mand, neiging tot weg lopen had hij niet meer.

Ziek was hij niet, maar gewoon oud, je zag dat zijn lijfje vlug achteruit ging, en ja de laatse week ging het wel heel snel, toch bleef hij vechten en gaan wou hj eigenlijk niet. Maar zondag morgen is hij toch heel rustig in de armen van zijn baasje Rik na de regenbrug gegaan na zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Lieve bjzondere Opa Bommel, hoop dat je weer lekker veel lol kan hebben daar boven met al je maatjes die je zijn voor gegaan.

Dikke knuf, en voor altijd een plekje in ons hart.

Lekker op de deken bij zijn baasje

                                            Knuffelen met baasje

 

 

Samen papje eten met zijn vriendinnetje Bambam

 

                             Lekker kipsnacks een met de rest

 

 

                                Heerlijk spelen

                                                        

 

                                                 Rust zacht lieve man xxxxx

 

 

                                  BOMMEL IN DE BLOEI VAN ZIJN LEVEN