Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Zulu

Ons bijzonder lief zwart meisje heeft 10 Augustus 2015 ons verlaten en is naar alle haar vriendjes en vriendinnetje daar boven gegaan.

Ja ook al wisten we al lang dat het stond aan te komen, maar het blijft toch steeds moeilijk. Zulu is 5.5 jr geworden

Wij hadden haar met 8 weken van een goede vriend gekregen omdat ik altijd al een donkere fret wou, het is altijd een pittig meisje geweest, vooral na Rik toe, maar gelukkig is dat op den duur wel afgenomen, en was ze erg lief.

Jammer genoeg heeft zij in heel haar leven ooit maar 1 dode pup gebaard, en voor de rest altijd schijn zwanger geweest wat ik ook maar probeerde, gelukkig bleef ze altijd lief tegen de rest van de clan en lekker gezond en speels, wel diende zij altijd als opvoed mama als er nieuwe pups in de clan kwamen, dan zorgde zij er met heel haar hart voor.

De laatste maanden kreeg zij last van "Hypes"suiker aan vallen, gelukkig reageerde zij heel erg goed op Rik, en als ze dan een kleine 15 minuten bij hem in zijn arm gelegen had, en daarna haar waltham papje met Vit B12 en druivensuiker op had, liep ze weer vrolijk door de kamer, eigenlijk hoefde ze niet meer in de kooi, want weg lopen deed ze niet, ze kwam altijd weer keurig na binnen als ze achterom een rondje door de tuin gelopen had. Jammer genoeg doordat ze toch al op leeftijd was had het geen nut haar te laten opereren, ze zou de narcose niet overleven. Dus de laatse tijd zat ze samen met haar grote vriendin Snowy en vriendje Bommel in 1 kooi, zelf toen onze Snowy mama zou gaan worden zat zij er ook bij, en wonder boven wonder Zulu hielp mee de eerste twee pups te halen, zodat Snowy rustig bleef, gigantisch zicht. Natuurlijk bleef zij niet bij Snowy en haar pups in de kooi, want dat zou te druk voor haar zijn, maar ze kreeg samen met Bommel hun eigen kooi(naderhand is ook Bambam lekker bij hun komen wonen).

Toen de pups iets groter waren van Snowy ging tante Zulu altijd even op kraam visite, en dat vonden de pups en zeker Snowy geweldig.

Het was iedere dag weer een wonder als ik hun kooi open deed, dat ze er rustig uit gekropen kwam en ging wachten in de keuken voor haar waltham papje, want ze zag er qua vacht gigantisch mooi nog uit, maar ze had heel veel gewicht verloren. Ze liep dan een kwartiertje door de huiskamer, regelmatig even in een andere kooi om te drinken, haar kipsnoepjes verstoppen achter de keukendeur, of even een rondje in de tuin maken, en daarna ging ze altijd een rustig plaatje zoeken om te slapen.

Ja en uit eindelijk heeft ze haar strijd opgegeven en is heen gegaan , gelukkig was ze niet alleen, Bommel en Bambam waren bij haar.

Bijzonder mooi en brutaal lief ding, wat heb jij gevochten tot het laatst, en wat heb jij ons veel liefde en vertrouwen geschonken, we hopen dat je daarboven weer zonder pijn en vol gas al mokkend rond rent, love you for ever

 

 

                                  Samen met Bommel en Bambam aan de pap

 

 

                              Heb weer plezier daar boven lekkere muts van mij