Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Thunder

Het valt me heel zwaar deze blog te schrijven, dus zal niet echt lang worden

Onze lieve teddy beer Thunder, is in November 2014 samen met zijn vriendin Noortje bij ons komen wonen,( geboren mei 2013) het klikte gelijk in de groep geen enkel probleem, zowel met de mannen als  de vrouwen niet.

Thunder was een gigantisch knuffelbeer en erg aanhankelijk na mij toe, als ze binnen los liepen, was hij wel zo slim altijd naast me te blijven staan dan kreeg hij snoepjes. Als ze in de buiten verblijven waren lag hij meestal bij Wizzy en vaker de rest van de vrouwen boven op hem.

Drie weken terug heeft hij op een zondag nog een fijne wandeling gemaakt, van de linker buren tot aan de buren om het hoekje aan de rechterkant, volgens mij had hij er echt van genoten, toen ik hem kwam ophalen bij de buren, keek hij na me of hij wou zeggen, vrouwtje is toch niet erg, ik ben toch lief en loop niet ver weg :-)

Ja jammer genoeg mocht het niet zo zijn dat hij oud hier zou worden, de laatse dagen was hij een beetje slapjes, dus hij kreeg extra pap en antibiotica(wat hij erg vies vond) maar verder was niks aan hem tezien, hij liep lekker zijn rondje binnen met de rest. Tot mijn grote verdriet lag Thunder zaterdag morgen dood in zijn kooi, ja dat zijn dingen daar wen je nooit aan :-(

Hij heeft net als de rest een mooi plekje in onze tuin gekregen zodat hij altijd bij ons zal zijn,  en ja het bijzondere sterrentje op mijn pols is ook voor hem.

Lieve lieve knuffelbeer, ja waarom kan ik je geen antwoord op geven, kan alleen zeggen de tijd was te kort dat wij je mochten verzorgen, ik hoop dat je daar boven ook zo een lieve man mag zijn voor de rest van de fretjes die je zijn voor gegaan, love you voor eeuwig bij me xxx