Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Het nestje toverballen van Snowy

Jammer genoeg is er 1 van de tien pupjes gestorven van Snowy, was niet eens de lichtste, maar wij zagen wel dat hij of zij een klein puntje op de buik had.

Van de 9 die overbleven waren er 2 ook heel klein, dus besloot deze maar te proberen te voeden met de speen, wonder wel ging dit gigantisch, dit waren twee vrouwen, ondertussen is de donkerste vrouw al aardig bijgetrokken qua gewicht, dus extra voeding is niet meer nodig, de kleinste voed ik nog om de twee uur, en merk toch dat ook bij haar het goed aanslaat, op het moment is ze 55 gram, de helft van haar broertjes en zusjes, maar maak me niet zo een zorgen komt zeker wel goed.

Snowy is een gigantische moeder, super zorgzaam en heel lief, in principe kan ik ook gewoon met mijn hand in de kooi komen en de baby's pakken, moet niet te lang duren allemaal, want dan vindt ze het niet leuk meer en wil dan haar kids gaan beschermen. Als ze haar dagelijks rondje kan lopen met Zulu en Bommel vindt ze dat ook prima, geen centje pijn, zelfs niet als tante Zulu even na haar kids wil kijken, Ze probeert wel als ze los loopt naar een kleine 10 minuten terug na boven in haar kooi te klauteren, als ik dan niet vlug haar kooi dicht doe, staat ze al met een pup in haar bekje, die ze mee naar buiten wil nemen om ergens anders denk ik haar nestje te maken :-)

Sinds begin deze week viel me al op dat als ik een bordje vlees met pap in de kooi zette voor Snowy dat de pups er ook op reageerden, dus heb het gelijk uit geprobeerd, en ja hoor ze willen zelf ook al eten, is wel lachen want ze zitten natuurlijk helemaal onder, en de mams moet dan alles weer schoon poetsen.

Het is iedere dag weer gigantisch om tezien hoe dit bijzondere nestje zich ontwikkeld qua kleur, vermoed omdat het komt dat ze twee papa's hebben, maar ondanks het vele werk en zal straks nog even erger worden ben ik super blij met ze, en zo trots op mama Snowy

Ja en we hadden nog twee dames die gedekt waren en eventueel baby's verwachten.

Onze Katara is van de week uitgeteld, maar ondanks haar mooie buik, zie ik niet echt tekens dat ze gaat bevallen, heb zelf weer vermoeden dat ze schijn zwanger is

Vinny,de jongste vrouw in onze groep is begin volgende week uitgeteld, aan haar buik en behoorlijke haar verlies is duidelijk tezien dat ze zwanger is, heel erg benieuwd hoe dat gaat verlopen omdat ze nog zo jong is, en haar eerste nest. Natuurlijk ook spannend als zij pups krijgt, welke kleur dit wordt, want zij is alleen gedekt door Aslan

Ja wat ik natuurlijk ook niet mag vergeten, onze oude Bommel en Zulu lopen tegenwoordig gewoon binnen los rond, moeten alleen in hun kooi als ik echt weg moet, heerlijk om die twee oudjes te zien rond wandelen in huiskamer en gang, en als de achterdeur open staat loopt Zulu ook even in de tuin, maar komt vanzelf weer na binnen. We weten eigenlijk dat deze twee oudjes het niet meer heel lang gaan maken, dus ik probeer door lekkere hapjes en heel veel knuffels hun laatste rondje nog zo aangenaam mogelijk te maken.

Met de rest van de clan gaat het geweldig, de drie "ballen"mannen hebben hun eigen buiten verblijf en tegenwoordig zitten ze ook binnen samen in 1 kooi, en dat vinden ze echt leuk, geeft helemaal geen probleem.

De vrouwen en de gecastreerde mannen hebben het samen ook gigantisch naar hun zin, zowel in hun grote buiten verblijf als binnen, mag niet mopperen ze verstaan zich allemaal heel goed.

 

Zovlug mijndomein weer alles herstelt heeft volgen hier ook de foto's