Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Belevenissen van onze 18 koppige kleine monsters

We mogen niet klagen, gaat eigenlijk uitstekend met onze clan en hun 4 logees, ook als ze alle 18 eruit zijn voor hun speel uurtje, natuurlijk soms links en rechts gepiep, maar stelt weinig voor, meestal is dat onze Snowy die zielig doet. Ja en een enkele keer zijn onze logeetjes Zoë en Teddy een beetje dominant, maar is begrijpelijk ze zijn as Dinsdag 9 weken hier en je ziet dat ze hun plaats in de groep claimen nu, maar daar heb ik geen probleem mee, even 5 min time-out(terug in hun kooi) en alles is weer in orde.

Qua gezondheid mogen we ook niet klagen, ja onze Zulu krijgt soms een aanval(denken een soort suiker tekort) maar na een uurtje en een lekker bordje pap is ze weer helemaal de oude, als je haar ziet is het eigenlijk vreemd want ze ziet er echt gigantisch mooi uit, volle bos met mooi zwart haar. Maar natuurlijk houd ik haar extra in de gaten als ze uit de kooi is.

 

            

                             Zulu                                               Bommel

Ook kreeg onze Bommel een beetje problemen met eten, dus hij krijgt ook dagelijks extra vlees met papje en dat doet hem best goed, maar vergeet ook altijd dat onze fretten ouder worden, en onze Bommel wordt in Juni ook alweer 6 jr.

Ja en toen hadden we nog onze dames Dinda/ Noortje en Katara, jammer genoeg was onze Katara ook schijn zwanger deze keer, ze is een paar dagen even moeilijk geweest, heel bezitterig op haar kooi als er iemand anders in wou dan haar eigen "kooimaatjes"maar voor de rest viel het mee. Zag vandaag dat ze weer langzaam loops wordt, dus zullen eens afwachten wie nu dan weer haar vriendje wordt.

Dinda is nog steeds vol energie en de klauter kabouter als ze eruit is, maar de laatste dagen is ze weer erg aan het spugen, dus wordt maandag  richting Duitsland voor speciaal voer.

Ons lekker mutsje Noortje gaat prima, zowel haar buikje, tepels en gewicht, je merkt nu wel dat ze vlugger moe is als ze eruit is, maar dan zoekt ze gewoon een lekker plekje om al te gaan slapen, ja wanneer haar preciese datum is om te bevallen wordt heel spannend, want is de vraag of de eerste dekking van Cosmo(loge) gepakt heeft of toch 1 week later toen onze mooie Wizzy goed tekeer is gegaan, als ik eerlijk ben zou ik het heel mooi vinden als Wizzy de papa blijkt tezijn, want dan weten we ook dat hij met 1 bal  kan presteren.

Ja en natuurlijk hopen we dat Dinda ongeveer in dezelfde tijd moet bevallen zodat we  een reserve mama hebben, anders kan het nog heel moeilijk voor ons gaan worden, maar goed laten we niet op de feiten vooruit lopen, even afwachten.

                      Onz bijzonder mooi paartje The Wizzard en Noortje

Voor de rest geniet ik nog iedere dag met volle teugen van deze grote clan, met al hun streken die ze uithalen

We moeten nog even afwachten, maar als alles volgens planning verloopt, gaan onze 4 logees ons binnen kort verlaten, zal wel weer even vreemd zijn, maar goed een clan van 14 is ook meer dan genoeg :-)

     

   Alle 18 krijg ik ze nooit gelijk op een foto, maar dit zijn er ook al genoeg