Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Kleine update van onze clan

Onze logeetjes Goldy/Teddy/ Cosmo en Zoé zijn aanstaande dinsdag alweer 6 weken hier. Ondertussen zijn Cosmo en Goldy ook al gecastreerd, was wel nodig want ze gingen ook hun eigen vriendinnetje in hun kooi Zoë lastig vallen.

Cosmo was wel zo slim om voor zijn castratie nog even te oefenen op Dinda en de dag erna op Noortje

  Cosmo met Dinda

 

 

            Cosmo met Noortje

 

 

 

 

 

 

Voor de rest gedragen zich de logeetjes prima, soms een kleine correctie, maar dat is normaal is bij onze groep zelfs ook, kijk maar na onze lastige Snowy, haha.

Onze Aslan was een beetje ziek, had last van zijn darmpjes, gelukkig was dat binnen 1 weekje opgelost met antibiotica en een paar keer per dag lekker vlees met een klein beetje papje, gelukkig eet hij nu weer brokjes, wel heeft hij nog weinig energie, dus slaapt veel, maar dat komt wel weer.

                           Bommel met Aslan lekker aan het slapen bij Rik

 

Ook heeft onze Katara een beetje extra aandacht nodig en een paar keer per dag waltham pap, want ze heeft niet meer zoveel zin in haar brokjes, aangezien wij hopen dat ze zwanger is vertroetelen we haar maar dagelijks, als alles goed gaat zou ze volgende week moeten bevallen.

                 

Katara samen met Onyx                                               Katara

Ondertussen hebben we  drie vrouwen gedekt, Katara alleen door Stripe, Dinda door Cosmo en Stripe en Noortje door Cosmo en Wizzy, dus worden allemaal weer spannende tijden,  is echt weer afwachten of de dames echt pups op deze wereld gaan zetten.

         

Voor de rest gaat eigenlijk alles goed in de groep, Zulu heeft tot nu toe twee keer een beroerte gehad(vermoeden we) maar daar is ze gelukkig weer van hersteld, ze rent nog lustig iedere dag met de rest rond.

Onze eigen jonge dekfretten Mazzel en Stripe gedragen zich geweldig, geen geintje agressie tegenover wie dan ook, valt mij op als 1 van de logees iets grover tegen ze is, dat ze zich daar verder niks van aantrekken, een enkele keer moet ik de heren bestraffend toespreken, maar dan is het ook gelijk weer over. Wat wel jammer is onze Mazzel heeft totaal geen interesse in de dames, wie weet misschien nog te vroeg in het jaar.

Zo dat waren een klein beetje de nieuwtjes van onze grote clan, zovlug er iets geboren zou worden, komt het op de page.

                                    Gedeelte van onze clan en logees

 

                             Lekker speeluurtje