Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Fang

Ons lief klein meisje Fang geboren in december 2013, bij ons komen wonen toen ze ongeveer 6 weken was, had een kleine afwijking, haar slagtandje beneden stond voor haar lipje( dus is meestal een teken van verkeerd fokken, inteelt) dus niemand wou haar.

Wij dus wel want ze was ook zo super lief, en van dat tandje had ze helemaal geen last van. Ze had een bijzonder verdraagzaam karakter en vond iedere andere fret geweldig.

Jammer genoeg werd ze eind van de zomer al een beetje ziek viel ons op, en ja het waren tumoren, dus was weinig nog aan te doen.

Eigenlijk dachten wij dat wonders nog bestonden, want ze knapte opeens weer op, en we voelden niks raars meer in haar buik. En het mooie was als ze iedere dag even een kwartiertje op Rik zijn arm lag en Rik haar lekker masseerde en heel veel liefde gaf, was ze weer vol energie.

het leek wel toen Gembloux haar strijd op gaf, dat zij ook geen zin meer had, ze wilde opeens ook geen pasta meer, en die at ze normaal zo graag.

Haar gewicht kelderde ook heel erg na beneden, en ze had daardoor ook nog weinig kracht om te lopen.

Maandag avond dacht ik ik leg haar nog even bij Rik, en of het zo moest zijn, ze heeft heel relaxst 10 min bij Rik gelegen op zijn arm, en is heel vredig heen gegaan. Hoe verdrietig dit soort dingen ook zijn, was heel blij dat ze lekker veilig bij haar baas lag en ze zelf die keuze heeft kunnen maken, want naar de Da moeten gaan om haar te laten inslapen is ook altijd vrij heftig.

Ja ook al wisten we dat het een fretje was met eventueel een gezondheids probleem, zijn we toch heel erg blij dat we haar voor een klein jaartje hebben mogen verzorgen, maar het verdriet blijft toch wel groot

Rust zacht lief meisje, jij zult ook voor altijd in ons hartje zijn