Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Onze Alfa man Knutt

Onze lieve oude albino man Knutt, is Woensdag nacht overleden in zijn eigen kooi, ten midden van zijn eigen maatjes.

Hij is 6 jaar en 8 maanden geworden.

Sinds een klein jaartje was hij bijna helemaal kaal, zag er heel vreemd uit voor een fret, maar volgens mij was hij niet echt ziek en had ook geen pijn. Want hij at nog heel normaal, liep ook nog zijn rondje door de huiskamer, of scharrelde nog door het buiten verblijf.

Ondanks dat hij toch al ouder en zwakker was dan de rest van de mannen, bleef hij toch de baas, en had iedereen nog respect voor hem, een echte leider.

Hij is hier als jonge kerel in huis gekomen, hij zou bijten werd er gezegt, maar dat is dus nooit gebeurd, heb hem wel voor de zekerheid toen hij oud genoeg was laten castreren, maar hij is zijn hele leven lang een lieverd gebleven.

Een echte alfa man, want zovlug er iets nieuws in huis kwam, werd het gelijk bij Knutt gezet, als hij het accepteerde was het goed, ook met onze jonge pups ging hij altijd als een echte papa mee om, luisterden ze niet ging hij ze altijd in een hoek zetten met zijn kont, en dan kwam het goed :-)

Ja het is nu even de vraag, wie het leiderschap gaat overnemen van hem,maar dat zullen me maar eens afwachten.

Lieve Knutt we zullen je echt wel met zijn alle missen, zo een fret als jouw zullen we niet meer zo vlug tegen komen, en denk dat je meisjes het er ook moeilijk mee hebben, want je was er altijd voor hun.

Veel plezier daar boven lieve man, en we zullen je nooit vergeten.

 

 

 

 

      

                                                        Samen met Octo

 

                          Het laatse rust plekje van onze Knutt