Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Katara

Ja hoor onze clan is weer verstrerkt met een hele mooie meid van ongeveer 3.5 jr, ze is al twee keer mama geweest, jammer genoeg dit jaar schijn zwanger, maar goed zullen zien wat ons volgend jaar brengt met deze mooie dame.

Ik heb haar gekregen van onze lieve vriend John, omdat ik voor zijn 3 jonge mannen een geweldg nieuw huisje gevonden had.

Ja was wel even spannend, want onze clan accepteert ten alle tijden pups, maar een oudere vrouw was nog maar de vraag.

Gelukkig in alle twee de groepen geen centje pijn, de mannen waren gelijk super blij want die roken nieuw vlees :-)

Onze lastige Snowy gedroeg zich ook netjes, en de rest van de vrouwen vonden het ook prima, wel viel me op dat Katara vrij onrustig was, maar lijkt me logisch is een hele nieuwe omgeving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook toen ze tegen de late middag weer naar binnen moesten was er geen probleem in de kooien, dus super happy dat het zo goed gaat.

Je merkt wel aan haar dat ze toch een beetje in de stress is, want ze zet altijd haar achterpootjes helemaal wijd als ik haar oppak, maar goed is begrijpelijk, en dat komt op den duur ook wel goed.

Voorlopig is ze super lief, helemaal geen neiging om te bijten, en ook keurig op de bak gaan zowel binnen als buiten, terwijl ze dat toch niet gewend was een kattenbak.

Dus nu maar eens verder afwachten hoe het met onze mooie meid in haar nieuwe omgeving gaat