Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Fretten tuin en ons nieuw kindje Bambam

Ja hoor we zijn eindelijk met onze fretten tuin helemaal klaar, het was een hele klus(het weer deed ook soms niet mee) maar alles staat nu netjes op zijn plaats, alle overkappingen zijn waterdicht en de kooien weer leuk ingericht, en aan de voorkanten van de kooien hangen mooie zijwanden van tenten zodat de hokken ook met heavy zon schaduw hebben, en bij regen ook de voorkant alles droog blijft.

Zijn er super blij mee. Ook de katten hebben natuurlijk veel pret in de nieuwe tuin want ze hebben er nu nog een katten boom bij en boven op de fretten kooien hebben we ook mandjes staan waar ze op kunnen liggen.

 

 

 

Ja en de fretten, hoef ik eigenlijk niks over te zeggen, die zijn er zeker super blij mee.

Wat de nieuwtjes betreft in de clan, al onze kindertjes gaat het prima mee nu, Fang heeft even wat problemen gehad van haar darmen maar dat gaat goed nu.

Onze kleine Toopow had ons een beetje in de war gebracht want ze vertoonde tekenen van een zwangerschap(was wel 1 keer gedekt door Aslan) maar daar is toch niks uit gekomen. Onze Zulu is nu voor een vierde keer gedekt door Aslan, dus maar weer afwachten.

Jammer genoeg wordt onze Snowy nog steeds niet loops, dus weet ook niet of dit nog gaat gebeuren, maar je merkt wel aan haar dat ze toch last van haar hormonen heeft want ze kan zich nogal behoorlijk als een kreng gedragen in de kooi ten opzichte van de rest, gelukkig kunnen de vrouwen er goed mee omgaan, behalve onze Fang die vindt dat maar niks, dus we gaan straks ook even een andere kooi in deling maken.

En yesssssss we hebben er een nieuw meisje bij ( was niet de bedoeling) een lief klein wildkleur meisje van 530 gram leeftijd ongeveer 8 jr (weet niet of dit klopt) en haar naam is Bambam Haar vriendje was gestorven dus zij bleef alleen achter, en haar vrouwtje Roswitha vond dat zo zielig voor haar dus ze vroeg of ze bij ons kon, ja zo een verzoek kon ik niet weigeren.

Bambam is een ontzettens lief meisje helemaal geen probleem met andere fretten. Ze is nu een paar dagen hier dus heb het allemaal eens goed bekeken, en ondanks dat Bambam met iedere fret kan opschieten, hebben wij er nog een paar lastige tussen.

Heb nu besloten dat ze een kooi krijgt samen met Aslan en Fang. Dan kan Jabba(die deed soms een beetje vervelend tegen haar) bij Wizzy en Gembloux in de kooi. En in de grote buiten verblijven kan Bambam gewoon met Wizzy?Gembloux/Jabba en Fang samen dat gaat buiten wel weer prima, dan plaagt Jabba haar niet. Ook heb ik al geprobeerd haar binnen in de grote groep te zetten, dat gaat ook prima als ons klein wit monster Snowy zich zou gedragen, en ik wil op het moment even niet dat Bambam te veel stress krijgt is toch allemaal nieuw voor haar, dus we zullen in de toekomst zien hoe zich dat allemaal nog ontwikkeld.