Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Druk, druk ,druk

Zoals jullie misschien al gezien hebben op Fb zijn Rik en ik druk bezig om onze fretten tuin te verbouwen, een hels karwei, en soms speelt het weer dan ook niet mee.

Gelukkig heeft Rik wel de buiten verblijven zo gezet dat onze clan bij goed weer toch na buiten kunnen, dus dat is ideaal.

    

 

    

En onze fretten clan heeft er ook even geen probleem mee dat ze in een kleiner verblijf zitten. s'avonds als ze weer na binnen gaan en ik de hokken schoon heb, gaan meestal onze poezen kinderen erin liggen, is ook geweldig om tezien.

Jammer genoeg was onze Zulu weer schijn zwanger, heb even geen idee wat ik verder met haar aan moet, ze zit nu gelukkig weer rustig in de groep, dus we zullen maar eens afwachten of dit het einde seizoen voor haar was qua baby's of dat ze dit jaar nog eens loops wordt.

Gelukkig is ze ontzettend lief , zowel na mij toe als na de andere fretten.

Ja onze Toopow is een apart verhaal, ze ziet er op het moment weer super uit, hele mooie donkere haren. Ook is ze volgens mij 1 keer door Aslan gedekt, daarna wou ze absoluut niet meer, dus zullen haar maar goed in de gaten houden.

Ja en dan hebben we nog ons meisje Fang, doet het prima , maar nog te jong om loops te worden. Gelukkig heeft ze tot nu toe geen last van haar scheve tandje.

Snowy heeft zich prachtig ontwikkeld, maar zou qua leeftijd ook mama kunnen worden, maar voorlopig gebeurd er niks bij haar, dus ben eens benieuwd hoe dat in de toekomst gaat met haar.

Ja en toen ons zorgenkind meisje Dinda, nu al verschillende soorten medicijnen gehad, maar voorlopig helpt niks, het vreemde is ze blijft spugen, maar haar gewicht neemt gelukkig niet af. Ze is wel typisch een AD/HD fretje niet te geloven hoe druk die is. Dus heb even met Rik besloten dat we het zo laten en kijken hoe ze zich verder ontwikkeld, zien we dat het helemaal niet meer zou gaan, dan nemen we dan pas een beslissing of we haar moeten laten gaan, maar voorlopig ondanks haar gespuug heeft ze heel veel plezier in de groep en maakt ze ook geen zieke indruk. Dus heb toch het vermoeden dat het vergroeide borstbeentje of rib haar dit probleem geeft .

Dan nog even iets over onze bijzondere Knutt, niet te geloven gaat nog steeds heel goed met hem, heeft gelukkig de laatse tijd qua gewicht afgenomen, dat is beter voor hem, hij eet en drinkt nog prima, ook zijn ontlasting is heel goed dus voorlopig mag ik hem gelukkig nog houden, want zie geen tekene van pijn bij hem.

Zo dit waren de nieuwtjes een beetje van onze clan, natuurlijk hebben we ook nog Jabba/Wizzy/ Gembloux/Mazzel/Stripe/Bommel en Aslan maar hier gaat het allemaal heel goed mee en gedragen zich ook geweldig dus niets verder over te zeggen. Zo vlug ik weer wat meer tijd heb en onze fretten tuin klaar is volgt er zeker weer een blog en nieuwe foto's.