Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Weer geen baby's voor Zulu

Vandaag is onze lieve Zulu weer terug in de groep gegaan, volgens mij is ze weer schijn zwanger ondanks haar nog heel mooie buik, maar qua gewicht was ze al weer 30 gram kwijt.

Dit is al de tweede keer in dit jaar dat het niet voor haar wil lukken, heel erg jammer. Waar dit aan ligt zou het niet weten, heb nu toch al 3 verschillende mannen gebruikt, en ook de dekkingen verlopen altijd perfekt bij haar.

Zelfs haar zwangerschap loopt altijd zo goed, echt iedere keer denk ik weer nu is het prijs, hier moeten baby's inzitten, zo dik is ze dan, en haar tepels zijn dan ook goed gevormd, maar jammer genoeg dus weer niet.

Gelukkig gedraagt ze zich wel keurig ten opzicht van de hele groep, natuurlijk wil ze Dinda ook mee onder de dekens nemen, maar Dinda is al te groot, dus dat lukt niet echt, maar daar doet ze dan verder niet moeilijk over.

Ook ten opzichte van mij is ze heel lief, ze wil nog steeds veel geknuffeld en over haar buikje gewreven worden. Gelukkig eet en drinkt ze ook heel goed, en aan haar ontlasting is ook niks verkeerd tezien.

Dus ik ga er vanuit dat er lichamelijk bij haar geen problemen zijn.

Ben daar natuurlijk wel erg alert op omdat ik met onze Gembloux destijds ook zo een vreemd verhaal heb mee gemaakt( schijnzwanger en vreemd gedrag, en achteraf kwamen we er achter bij de DA dat ze een behoorlijk ontstoken baarmoeder had, gelukkig is dat allemaal goed gekomen.

Ja het enige wat we nu weer kunnen is haar goed in de gaten houden, en als ze straks toch weer loops zou worden dan kijk ik wel even wat ik daar verder mee aan moet.

Maar voorlopig is mijn meisje heel lief en rustig en weer terug bij haar vriendinnetjes en vriendjes

                            Zulu heeft weer alles om zich heen verzameld :-)