Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Lente in de lucht

Zo even weer wat nieuwtjes op een rijtje zetten over onze clan.

Het gaat allemaal prima met ze, gelukkig geen hele rare dingen, ja onze oude Knutt geniet nog dagelijks van zijn rondje uit de kooi of bij mooi weer in het buiten verblijf, laten we hopen dat dit nog een tijdje door kan gaan. Onze kleine Toopow wil maar niet dikker worden, ondanks haar dagelijks papje, maar daar ondervindt ze schijnbaar geen problemen bij.

Ja en dan onze Zulu, nog dik 1.5 week te gaan , rond 27 April uit geteld, zou er eindelijk iets geboren worden??? We wachten maar af.

                    Rik met onze lieve Zulu, eindelijk baby's straks van haar ???

 Voor de rest gaat het met onze jonge damens Fang en Dinda geweldig, hebben energie voor 10 en groeien aardig.

Ook onze mooie teddybeer Wizzy doet het goed in de groep, moet soms wel Mazzel waarschuwen dat hij te wild is met Wizzy, maar na een flinke waarschuwing gedraagt Mazzel zich wel. Als ze in de buiten verblijven zijn, heb ik wel de groep in tweeen gesplits dat is een stuk rustiger omdat Mazzel en Stripe toch nog last van hun hormonen hebben, en ik ze in het buiten verblijf niet zo vlug in de gaten heb.

                                    Snowy met Fang

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                          Dinda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Snowy houd zich voorlopig gedeinsd, nog niet loops, wie weet later in het jaar nog, zou leuk zijn haar maatje wordt dan Aslan of Mazzel, want onze gekke Stripe is een half broer van haar, dus dat zou problemen kunnen veroorzaken.

Dus voorlopig nog alles rustig in de clan, hoop ook dat dit zo blijft want als alles volgens planning verloopt, willen Rik en ik van de zomer de buiten verblijven gaan veranderen, dus dan zullen onze dames en heren verplicht binnen hun rondje even moeten doen, maar als ik Rik zo hoor, krijgen ze dan wel een super buiten verblijf :-)

                                     Onze mooie man Stripe