Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Just the Wizzard

Bah, bah ben ik nu bijna 1 week hier in die gekke clan,    mag ik eindelijk wat schrijven.

 Laat ik me eerst eens netjes voorstellen ik ben dus Just the Wizzard geboren bij Angelcastle Ferrets (4 Juli 2011) en opgegroeid bij Anne (Dancing with ferrets), ik ben een mannelijke angora silver harlekin(tenminste dat zegt mijn paspoort).

                                                  

En sinds afgelopen donderdag woon ik bij Mama Ria en Papa Rik en een hele hoop andere fretten en bij een heleboel gekke poezen kinderen die helemaal niet bang voor me zijn .

Nou laat ik maar bij het begin beginnen, toen Ria en Rik me kwamen halen, mocht ik gelijk in een grote bench met zachte dekens en heel lekkere brokjes, achter op de bank in de auto, de rit duurde wel heel lang, maar heb best veel geslapen, en tussendoor was Ria ook tegen me aan het praten, dus vond het allemaal wel best.

Toen we dan eindelijk in mijn nieuwe huisje kwamen, moest ik toch wel even slikken, want ik werd op de grond gezet, deurtje open, en ja hoor daar kwamen al een paar van mijn soort genoten aan lopen, maar gelukkig  kwamen ze me heel lief begroeten.

Ja en niet te geloven daar kwam ook een heel lief meisje, zozo dat zag ik wel zitten, en zij vond mij ook erg lief zei ze, dus Ria pakte ons op, en was aan het lachen en zei gelijk "Is goed Wizzy dit wordt jouw meisje, jullie mogen straks samen in de kooi"

Ook kwamen er opeens van die hele grote soort genoten aan(hoorde later dat dit Stripe en Mazzel waren) nouw ja die waren echt niet leuk, de een wou me aan een oor naar links trekken en de andere naar rechts, gelukkig sprak mama Ria ze bestraffend toe, dus toen waren ze wel liever voor mij, dus kon ik weer rustig de boel gaan verkennen.

            

 

Eigenlijk beviel het me prima zo, lekker overal rond snuffelen, en kijken wat er allemaal te beleven hier was. Na een tijdje werd ik toch wel moe, dus Ria zetten me lekker in een kooi, samen met mijn nieuwe vriendinnetje Gembloux. Vond het toch wel een beetje vreemd hoor, was heerlijk warm en licht hier en zag Ria regelmatig langs mijn kooi lopen, maar uit eindelijk ben ik toch in slaap gevallen, was wel een vermoeiende dag.

Na een nachtje slapen, mocht ik de volgende dag weer lekker rond lopen met al mijn nieuwe vriendjes, vind het best heel leuk, mits Stripe niet aan mijn oor trekt, of die twee rare dames geloof dat ze Zulu en Snowy heten mij willen aanvallen, maar als Mama Ria  dan boos tegen ze spreekt zijn ze gelijk weer lief. Ook moest ik op de weegschaal, nageltjes knippen en oortjes schoon maken, nou ja geef er allemaal niks om, dus kreeg dan ook dikke knuffels van Ria omdat ik zo lief was.

En als de meeste vriendjes en vriendinnetjes al gaan slapen, mag ik nog met ook een witte man (geloof dat hij Jabba heet) lekker papje eten, en niet te geloven dan staat er meestal zo een poezenkind achter me te wachten tot ik klaar ben, en echt vreemd die is helemaal niet bang van me, dus dan doe ik ook maar lief tegen haar, want tenslotten heeft die ook van die mooie lange haartjes.

                                   

 

Vandaag ben ik volgens mijn vrouwtje al 6 dagen hier, en ja hoor heb het gigantisch naar mijn zin hier, en mijn baasjes zijn ook heel blij met me, Ria zegt altijd mijn vorige Mama Anne had gelijk toen ze zei dat ik bij hun moest gaan wonen, want tenslotte is Ria een Wicca(heks) en ik ben natuurlijk The Wizzard, dat hoort zeker bij elkaar :-)

Voorlopig beleef ik nog iedere dag spannende avonturen en mijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zijn ook heel lief tegen mij,en als Stripe me weer aan 1 oor wil mee nemen gil ik heel hard op Mama Ria, hihi

Zo, nu ben ik wel moe van dat getyp hier, ga eens lekker slapen bij mijn lekere mutsje Gembloux, jullie horen nog van me xxxxx

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld