Fretten-Ria
A never ending lovestory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mok Mok Mail
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld
Meest recente artikel

Even snel een kleine update, de pups van Rivka zijn morgen al weer 7 weken, zitten al een tijdje in de grote meiden groep en dat gaat gigantisch.

We hebben ook al voor alle 4 een nieuw huisje gevonden dus vanaf volgende week vrijdag gaat de eerste verhuizen.

Jammer genoeg hadden we een klein beetje ook tegen slag, we kwamen er achter dat Ava geen melk meer had, dus moesten een vervelende beslissing voor Ava nemen, haar 6 pups hebben we verdeeld tussen Naadria en Moortje, en dat gaat echt heel goed, natuurlijk krijgen de mama's extra krachtvoer en sinds een paar dagen zijn we ook al de pups aan het bijvoeren met vlees en pap.

Onze Ava is weer terug in de meiden groep geplaats waar ook de pups van Rivka zitten en volgens mij vindt ze het allemaal prima, we gaan straks proberen als de pups van haar ook iets groter zijn dat ze dan samen met de dames Moortje en Naadria met alle pups  in 1 kooi kan, maar dat is nog even afwachten.

Ja en zoals jullie begrijpen, is het echt een drukte van belang hier, maar het geeft ook weer zoveel plezier en liefde terug.

Ook een update van onze grote man Quasi die tegenwoordig met de pups lekker binnen rent, hij is gelukkig volledig hersteld, nog wel een kaal buikje en kijkt erg angstig als ik hem op pak en zijn buikje controleer, maar voor de rest ziet het er prima uit, hij deelt zijn kooi ook alweer met Armani en Rennes en gaat prima.

En als of het nog niet genoeg is, onze Binti moet ook volgende week gaan bevallen, ze is nu al behoorlijk moe, heeft veel haar verloren en heeft een geweldige buik, dus denk dat hier meer dan 2 pups inzitten wat ze vorig jaar had, dus de komende dagen verhuist zij ook na haar eigen mama kooi

Zovlug er weer nieuwtjes zijn verschijnen ze weer hier

 

Naadria met 6 pups van haar zelf en 3 pups van Ava

                                                           Moortje met 5 pups van haar zelf en 3 pups van Ava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               Van lnr Rennes, Armani en Quasi